Logo Wageningen
Ontwerp Bestemmingsplan ‘Plantenveredeling Lawickse Allee’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat met ingang van 14 juni 2012 het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit geen exploitatieplan vast te stellen ter inzage liggen.

Begrenzingen

Het plangebied Plantenveredeling Lawickse Allee betreft het perceel Lawickse Allee 166–168.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van woningbouw mogelijk. De woningen worden gedeeltelijk in de bestaande, monumentale bebouwing gerealiseerd en gedeeltelijk op het achterterrein.

Ter inzage

Het plan met bijlagen en het ontwerp besluit liggen met ingang van donderdag 14 juni 2012 gedurende 6 weken (dus tot en met 25 juli 2012) ter inzage bij het loket Ruimte, Markt 22. Het loket is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. In de middag kunnen het plan en het ontwerp besluit bij het loket Ruimte op afspraak worden ingezien.

Website

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl; wonen, milieu en verkeer; bouwen en wonen; bestemmingsplannen).

Reageren

Tot 26 juli 2012 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Plantenveredeling Lawickse Allee’ sturen naar de raad van de gemeente Wageningen, postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw R. van Olderen van de concernafdeling Ruimte, telefoonnummer (0317) 492 467.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw R. van Olderen van de concernafdeling Ruimte via bovengenoemd telefoonnummer. Voor overige vragen kunt bellen met loket Ruimte (0317-492 700).

Naar boven