Logo Duiven
Besluit omgevingsvergunning Roelofshoeveweg 11 te Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het veranderen van een inrichting (milieu)

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met ruimtelijke plannen.

Het betreft een omgevingsvergunning voor de uitbreiding van het tankstation aan de Roelofshoeveweg 11, 6921 RH te Duiven met een LNG opslag en afgifte installatie.

De aanvraag en het definitieve besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 juni 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Beroep instellen

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Iedereen die zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • Iedereen die een zienswijze wil inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien gedurende de beroepstermijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Arnhem (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem). Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Arnhem, (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem). Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl

Informatie

De aanvraag en het definitievebesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 7 juni 2012 tot en met woensdag 18 juli 2012 ter inzage bij de sectorbalie Grondgebied, Kastanjelaan 3. Deze balie is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.duiven.nl onder de kop politiek en organisatie→beleid en regelgeving→omgevingsvergunningen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IRMO.0226.OVROELOFSHOEVE003-ON01).

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw A. Leferink. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 279334.

Naar boven