Ontwerpbestemmingsplan ‘Mander, Uelserweg 170 en 172’

Burgemeester en wethouders van Tubbergen geven ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening kennis van het volgende. Met ingang van donderdag 19 januari 2012 ligt gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Mander, Uelserweg 170 en 172.’ Ook alle relevante stukken en gegevens liggen ter inzage. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om het bestemmingsvlak van het horecabedrijf aan de Uelserweg 170 en 172 te Mander aan te passen aan de oorspronkelijke situatie omdat het bij de totstandkoming van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006’ onbedoeld is verkleind.

  • Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.1105835-ow01, en op de gemeentelijke website http:/www.tubbergen.nl onder → wonen en leven → bouwen en wonen → bestemmingsplannen ter inzage. De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://www.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1105835-ow01

Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Iedereen kan schriftelijke zienswijzen binnen de termijn van terinzagelegging richten aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Of indienen per e-mail via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl . Iedereen kan ook mondeling zienswijzen naar voren brengen via het Klant Contact Centrum. Van wat iemand mondeling naar voren brengt wordt een kort verslag opgemaakt. Wie nalaat tijdig een zienswijze in te dienen kan later geen beroep instellen als de raad een definitief besluit omtrent het bestemmingsplan heeft genomen.

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven