Logo Oudewater
Besluiten wijziging bestemmingsplan en verlening omgevingsvergunning

  • 3421 SC, Wijngaardstraat 55 en 55A, te Oudewater; wijzigen van de bestemming ‘Erven’ in ‘Woondoeleinden’, gebruikmakend van de specifieke wijzigingsbevoegdheid, in verband met het bouwen van twee stadsappartementen.

Burgemeester en wethouders hebben besloten het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ te wijziging en deze vergunning te verlenen. De besluiten zijn conform de Coördinatieverordening Oudewater 2010 gecoördineerd voorbereid. Het wijzigingsbesluit (incl. wijzigingsplan ‘Wijngaardstraat 55’) en de vergunning liggen in papieren vorm ter inzage op het Stadskantoor aan de Waardsedijk 219 te Oudewater bij de sector Ruimtelijke ontwikkeling, Economische zaken en Volkshuisvesting. Het wijzigingsplan is ook in te zien op www.oudewater.nl.

Als u het niet eens bent met één van bovenstaande besluiten, kunt u een gemotiveerd beroepschift indienen bij bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Het beroepschrift moet binnen 6 weken na de openbare bekendmaking van de vergunning ingediend zijn.

Naar boven