Logo Tubbergen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Reutum, Recreatiebedrijf De Molenhof’

Burgemeester en wethouders van Tubbergen geven ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening kennis van het volgende. Met ingang van 31 mei 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Tubbergen. Ook alle relevante stukken en gegevens liggen ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel om een aantal ontwikkelingen op recreatiebedrijf De Molenhof mogelijk te maken. Dit betreft een uitbreiding van de centrumvoorzieningen, het realiseren van een groepsaccommodatie en het aanleggen van een zwemvijver met bijgebouw.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal inzien op RO Online http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.1005159-ow01 en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl onder ‘ruimtelijke plannen ter inzage’. De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://www.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1005159-ow01 .

Iedereen kan schriftelijke zienswijzen binnen de termijn van terinzagelegging richten aan het gemeentebestuur van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Of indienen per e-mail via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Iedereen kan ook mondeling zienswijzen naar voren brengen via het Klant Contact Centrum. Van wat iemand mondeling naar voren brengt wordt een kort verslag opgemaakt. Wie nalaat tijdig een zienswijze in te dienen kan later geen beroep instellen als de raad een definitief besluit omtrent het bestemmingsplan heeft genomen. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven