Logo Peel en Maas
Ontwerp bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Rozendaal’, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Rozendaal’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan (partiële herziening) voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied ligt ten westen en ten oosten van het Rozendaal. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 2 vrijstaande woningen mogelijk. Omdat de bouw van de twee woningen niet past in de nu geldende bestemmingsplannen ‘Bestemmingsplan Buitengebied’ (Maasbree 1997) en ‘Projectvestiging Glastuinbouw Siberië’, is een zogenoemde partiële herziening van deze bestemmingsplannen noodzakelijk om de bouw van de woningen mogelijk te maken.

Termijn van inzage

Het ontwerpplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 7 juni 2012 tot en met 18 juli 2012 voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak.

Inzien ontwerp bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken is in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl -> ‘Leven en werken’ -> ‘Ruimtelijke Ordening’ -> ‘Bestemmingsplannen’.

De bronbestanden zijn beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0053-ON01.

Een papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, ter inzage.

Indienen zienswijze

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer W. Vermeulen, bereikbaar via 077 306 66 66.

Vragen

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer W. Vermeulen of één van de andere medewerkers van team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer (077) 306 66 66.

Panningen, 30 mei 2012

Naar boven