Logo Rijnwaarden
Ontwerpbestemmingsplannen van de kernen Pannerden, Herwen en Aerdt vanaf 24 mei ter inzage

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden leggen de ontwerpbestemmingsplannen van de kernen Pannerden, Herwen en Aerdt ter inzage. De ontwerpbestemmingsplannen hebben betrekking op de bebouwde kom van de kernen. De bestemmingsplannen maken deel uit van het actualisatietraject van alle bestemmingsplannen binnen de gemeente Rijnwaarden. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de website van de gemeente onder het kopje ‘projecten’.

De ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 24 mei 2012 gedurende 6 weken (tot en met woensdag 04 juli 2012) ter inzage. Binnen deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze (schriftelijk of mondeling) kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Het plan is tijdens de periode van tervisieligging digitaal te benaderen via de gemeentelijke website. Op de site vindt u onder ‘publicaties’ en vervolgens ‘bekendmakingen’ de juiste informatie en links. Stukken kunnen tevens worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith.Voor de openingstijden wordt verwezen naar de mededeling op de gemeentelijke informatiepagina.

Naar boven