Logo Onderbanken
Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied’ – Heidedwarsstraat Schinveld –

Burgemeester en wethouders van de gemeente Onderbanken maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 24 mei 2012 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied’ – Heidedwarsstraat Schinveld –’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op meninrichting Van Eijk aan de Heidedwarsstraat 1 te Schinveld. Op deze locatie is op basis van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ het stallen van paarden en ondergeschikte horeca niet toegelaten. In verband met de gewijzigde ammoniakwet is het stallen van paarden nu wel mogelijk. Daarnaast is ondergeschikte horeca wenselijk. In de partiële herziening worden beide zaken mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan als ook de onderliggende stukken kunnen gedurende de termijn van tervisielegging in het gemeentehuis te Schinveld worden ingezien.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0881.BPHEIDE01-ON01.

De plandata kunt u vinden via: http://roplandata.nl/plandata/Onderbanken/STRI2008_onderbanken/NL.IMRO.0881.BPHEIDE01-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.onderbanken.nl/actueel/bestemmingsplannen/bpheide .

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 4 juli 2012) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan gezonden worden aan de gemeenteraad, Postbus 1090, 6450 CB te Schinveld. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, mevr. W. Smeets, telefoon 045-527 87 50.

Schinveld, 23 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Onderbanken.

Naar boven