Logo Rijnwaarden
Bouw vier woningen aan de Geerlingshofstraat/Graaf Ottoweg

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor de bouw van 4 woningen aan de Geerlingshofstraat / Graaf Ottoweg ter inzage ligt vanaf 24 mei 2012. Voor de bouw is al een bestemmingsplanprocedure gevolgd. Omdat de bouw in een iets kleinere vorm wordt uitgevoerd is een uitgebreide procedure in het kader van de Wabo noodzakelijk (het zogenaamde projectbesluit).

Het ontwerpbesluit, het ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 mei 2012 tot en met woensdag 4 juli 2012, op werkdagen (openingstijden op de gemeentelijke site) ter inzage bij het gemeentehuis van de gemeente Rijnwaarden (Markt 5 te Lobith). U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpprojectbesluit dan wel ontwerpverklaring van geen bedenkingen kenbaar maken.

Indien uw zienswijze zich ook nadrukkelijk richt op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen, dan dient u dat nadrukkelijk te vermelden in de zienswijze.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 49, 6916 ZG Tolkamer. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt bij de gemeentewinkel.

Naar boven