Vaststelling uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, Londenhaven 2011’ (artikel 3.9a Wro)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 mei 2011 besloten met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub b Wet ruimtelijke ordening het uitwerkingsplan ‘Weidevenne, kwadrant Europa, Londenhaven 2011’ vast te stellen. Er zijn geen zienswijzen tegen dit plan ingediend.

Uitwerkingsplan

Het uitwerkingsplan voorziet in realisatie van een appartementencomplex met 98 appartementen, een deels verdiepte parkeergarage en 38 grondgebonden eengezinswoningen rondom een binnentuin, in kwadrant Europa van de uitbreidingslocatie Weidevenne.

Het oostelijke gedeelte van het appartementencomplex zal bestaan uit 7 bouwlagen met een totale bouwhoogte van 23 meter. Voor die bouwhoogte is toepassing gegeven aan de binnenplanse afwijkingsmogelijkheid, vastgelegd in artikel 6 van het bestemmingsplan ‘West 1990’.

Verdere procedure

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van 24 mei 2011 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Purmersteenweg 42 te Purmerend. Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien via de website van de gemeente Purmerend: <http://www.purmerend.nl/eCache/INT/68/016.html>.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Burgemeester en wethouders van Purmerend.

Naar boven