Ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Middenpolderweg ongenummerd’ te Liesveld

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 19-05-2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren (ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Klant Contact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf is in te zien:

Het ontwerp van het bestemmingplan ‘Bestemmingsplan Middenpolderweg Ongenummerd’

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch planologisch mogelijk maken van de verplaatsing van het bedrijf van de heer D. Meerkerk naar de locatie Middenpolderweg ongenummerd, kadastraal bekend als Streefkerk, sectie E, kadastraal (perceel)nummer 386. Het perceel zal worden bestemd als ‘agrarisch met bouwblok’.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor eenieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer Robbert Kip bereikbaar op telefoonnummer 0184-805 000.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-online) onder identificatienummer (IDN) NL.IMRO.0694.WPMiddelpolderweg-OW01

Naar boven