Ontwerpprojectuitvoeringsbesluit ‘Secretaris Schippersstraat, Bergambacht’ ter inzage

Het plan Secretaris Schippersstraat, betreft 39 appartementen en een parkeergarage met bijbehorende werken. Dit plan is niet in overeenstemming is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Oost 1998’, waarin de gronden de bestemming ‘Woondoeleinden’ en ‘Tuinen’ hebben en tevens zijn aangewezen als ‘Archeologisch waardevol gebied’.

Er is een procedure gestart die moet leiden tot een projectuitvoeringsbesluit op grond van de Crisis- en herstelwet.

Burgemeester en wethouders maken daarom op grond van artikel 2.11 Crisis- en herstelwet en 3:12, tweede lid Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het plan Secretaris Schippersstraat een ontwerpprojectuitvoeringsbesluit is opgesteld.

Het projectuitvoeringsbesluit betreft het voornemen om met toepassing van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet medewerking te verlenen aan de bouw van 39 appartementen, een parkeergarage en bijbehorende werken. Afdeling 6 (versnelde uitvoering van projecten) van de crisis- en herstelwet is hierbij van toepassing.

Het ontwerpprojectuitvoeringsbesluit ligt, met de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing en daaraan ten grondslag liggende onderzoeken, met ingang van 28 april 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de publieksbalie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht.

Het plan is ook te bekijken op de gemeentelijke website www.bergambacht.nl en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de raad van de gemeente Bergambacht, postbus 3, 2860 AA Bergambacht. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u daarvoor een afspraak maken met de afdeling ROB te bereiken op telefoonnummer 0182 356555 (maandag t/m donderdag).

Bergambacht, 20 april 2011

Burgemeester en wethouders van Bergambacht.

Naar boven