Vaststelling bestemmingsplan Ambtswoning

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wro bekend dat de gemeenteraad op 13 april 2011 het bestemmingsplan Ambtswoning ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan schept het planologisch kader voor de nieuwbouw van een appartementencomplex van 10 appartementen en een parkeerkelder aan de Rector van den Broekstraat.

Het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 mei 2011 voor de duur van 6 weken voor eenieder ter inzage. De stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis en kunnen geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: http://gemeente.baarle-nassau.nl → bouwen en wonen → bestemmingsplannen. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00–12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30–17.00 uur. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Keijsers van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Tijdens bovengenoemde inzage termijn van 6 weken kan een beroepschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Degene die met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend; en

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Baarle-Nassau, 29 april 2011

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau.

Naar boven