Vastgesteld projectbesluit Jan Hamdorfflaan 7

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat zij een projectbesluit in combinatie met een bouwvergunning 1e fase hebben verleend voor de herbouw van een huis op het adres Jan Hamdorfflaan 7.

U kunt het definitieve besluit digitaal raadplegen op onze website www.laren.nl en via Ruimtelijkeplannen.nl. Tevens zal de uiteindelijke ruimtelijke onderbouwing op basis waarvan het besluit is vastgesteld, vanaf dinsdag 26 april 2011 ter inzage liggen aan de balie van de BEL-combinatie, Zuidersingel 1–5 Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur.

Door belanghebbenden die redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijze hebben ingediend, staat rechtstreeks beroep open bij de rechtbank Amsterdam. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de datum van deze bekendmaking zijn ingediend bij de rechtbank Amsterdam (sector bestuursrecht), postbus 75850 te 1070 AW Amsterdam.

Tevens kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de indiener van het beroepschrift de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, te Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Naar boven