Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wro project ‘Onze Lieve Vrouwedijk 11’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre zijn voornemens ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 46, lid 4 van de Woningwet met een projectbesluit ex artikel 3.10 Wro, een bouwvergunning te verlenen voor het splitsen van de woning aan de Onze Lieve Vrouwedijk 11 te Waalre (kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie A nr. 4990 en nr. 4991), het realiseren van een aanbouw aan de achterzijde van de woning, alsmede het toestaan van het gebruik van het perceel voor een beroep aan huis.

Ingevolge afdeling 3.4 Awb en artikel 3.11, lid 1 Wro, zullen de ontwerpbouwvergunning, het ontwerpprojectbesluit en overige relevante stukken vanaf 21 april 2011 tot en met 1 juni 2011 ter inzage liggen bij de receptie op het gemeentehuis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Hier kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning te raadplegen via de gemeentelijke website www.waalre.nl / Wonen & Leven / Actualisatie bestemmingsplannen / Overig en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder zijn of haar schriftelijke of mondelinge zienswijze m.b.t. het plan kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Voor het geven van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u hiervoor binnen de inzagetermijn een afspraak te maken met mevrouw S. Liebregts (040-2282 522). Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Naar boven