Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Noordelijke Elfsteden vaarroute Gemeente het Bildt

Burgemeester en wethouders van de gemeente het Bildt maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4. Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfsteden vaarroute’ gemeente het Bildt, NL.IMRO.0063.BPNERhetBILDT-0001, met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 31 maart 2011 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8. Wro kan tijdens deze termijn een ieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat de vaarroute ten behoeve van het noordelijke elfstedentraject wordt verdiept en verbreed en dat er bruggen, sluizen en aanlegvoorzieningen gerealiseerd kunnen worden.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfsteden vaarroute’ inzien bij de Publieksbalie van de afdeling Wonen in het gemeentehuis aan de van Harenstraat 47 te St.-Annaparochie. Inzage is mogelijk op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur en op woensdagen van 13:30 tot 16:30 uur. Een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan ligt eveneens ter inzage in de bibliotheek aan de Beuckelaerstraat 2 te St.-Annaparochie en kan worden ingezien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Op www.hetbildt.nl kunt u meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan vinden.

U kunt de bronbestanden van het plan downloaden door het aanklikken van de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=hetbildt&striVersion=STRI2008.

En vervolgens te kiezen voor het plan NL.IMRO.0063.BPNERhetBILDT-0001.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0063.BPNERhetBILDT-0001

Indienen zienswijzen

Tot en met 11 mei 2011 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfsteden vaarroute’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van het Bildt. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente het Bildt, Postbus 34, 9076 ZN St.-Annaparochie.

Of stuur uw zienswijze op naar: w.bosma@hetbildt.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfsteden vaarroute’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de afdeling Wonen: telefoonnummer 0518-409228. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen: telefoonnummer 0518-409228.

St.-Annaparochie, 30 maart 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

R. Krol,

burgemeester.

R. Goeman,

secretaris.

Naar boven