Ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfstedenvaarroute’ gemeente Leeuwarderadeel ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente maken, ter voldoening aan artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb, bekend dat vanaf woensdag 30 maart 2011, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfstedenvaarroute’ gemeente Leeuwarderadeel

    NL.IMRO.0081.BPElfstedenroute-0001

Op grond van artikel 3.8 Wro kan tijdens deze termijn eenieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat de vaarroute ten behoeve van het noordelijke elfstedentraject wordt verdiept en verbreed en dat er bruggen, sluizen en aanlegvoorzieningen gerealiseerd kunnen worden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis, Ljipstrjitte 1 te Stiens gedurende de openingstijden van het gemeentehuis op werkdagen van 8.30 u tot 12.00 u en op dinsdag van 14.00 uur tot 17.00 u.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0081.BPElfstedenroute-0001

De authentieke planbestanden zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=leeuwarderadeel&striVersion=STRI2008

Zienswijzen

Tot en met 10 mei 2011 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfstedenvaarroute’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van Leeuwarderadeel. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente Leeuwarderadeel, Postbus 24, 9050 AA Stiens.

Of stuur uw zienswijze op naar: m.vanvugt@leeuwarderadeel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Noordelijke Elfsteden vaarroute’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de sector Grondgebied: telefoonnummer 058-257 6670. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sector Grondgebied: telefoonnummer 058-257 6670.

Stiens, 28 maart 2011

Burgemeester en wethouder van de gemeente Leeuwarderadeel,

J.R.A. Boertjens,

burgemeester.

J.J. Kingma,

secretaris.

Naar boven