Ontwerpbestemmingplan ‘Groot-Ammers Zuidoost’

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 11 maart 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren (ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 18.00–20.00 uur) bij het klantcontactcentrum, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf ter inzage ligt:

Het ontwerp van het bestemmingplan ‘Groot-Ammers Zuidoost’ en het bijbehorende beeldkwaliteitskader ‘Groot-Ammers Zuidoost’ met kavelpaspoorten.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat 24 kavels in het uitbreidingsgebied Groot-Ammers Zuidoost gerealiseerd kunnen worden met een goothoogte van 6 meter en een bouwhoogte van 10 meter. Het plangebied sluit aan de westzijde globaal aan op het bestaande woongebied ‘Tussen Weteringen’ en aan de noordzijde het sportveldencomplex ‘Gelkenes’.

In het beeldkwaliteitskader worden kwaliteitseisen gegeven ten aanzien van de beeldkwaliteit en zal onderdeel uitmaken van de welstandsnota.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor eenieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer W.H. van Essen tel. 0184-805000.

Het ontwerpplan is ook in te zien via de landelijke voorziening op (www.ruimtelijkeplannen.nl) (IND: NL.IMRO.BPGrootAmmersZOLSV-OW01)

Naar boven