Omgevingsvergunning aanleg tijdelijke bouwweg Melkweg ong. te Langerak

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘uitvoeren van een werk of werkzaamheid’ en de activiteit ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’. Dit voor de aanleg van een tijdelijke bouwweg aan de Melkweg ong. te Langerak.

De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 11 maart tot en met 21 april 2011 ter inzage bij het Klant Contact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf. De stukken zijn tijdens kantooruren (ma t/m vr 9.00–12.00 uur en op donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder in te zien. De stukken zijn tevens in te zien op de gemeentelijke website.

Gedurende deze termijn bestaat voor eenieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer W.H. van Essen tel. 0184-805 000.

Naar boven