Bestemmingsplan ‘Uitrit Voorstraat Groot-Ammers’ te Groot-Ammers

Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1 Bro

Kennisgeving

Overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro), geven burgemeester en wethouders van de gemeente Liesveld kennis van de voorbereiding van een bestemmingsplan voor het herinrichten van de uitrit aan de Voorstraat in Groot-Ammers naast het voormalig gemeentehuis te Groot-Ammers. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke website www.liesveld.nl.

Het bestemmingsplan maakt het juridisch planologisch mogelijk om de garages die nu worden bereikt via de parkeerplaats van het voormalig gemeentehuis een ontsluiting krijgen aan de Voorstraat via de reeds bestaande uitrit. Hiervoor wordt een perceel gedeeltelijk heringericht en de uitrit wordt doorgetrokken naar de garages. De percelen zullen worden bestemd als ‘Verkeer-Verblijfsgebied’ en ‘Groen’.

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 maart 2011 tot en met 22 april 2011, tijdens kantooruren (ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) bij het klantcontact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf, voor eenieder ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder een inspraakreactie indienen.

Tevens zal het plan in het kader van de voorbereiding worden voorgelegd aan de wettelijke overlegpartners. Zij worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over ons voornemen.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw inspraakreactie of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de heer J.M. Küpers tel. 0184-805 000.

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0694.BPuitritvoorstrAMS-VO01.

Bleskensgraaf, 10 maart 2011

Burgemeester en wethouder van Liesveld.

Naar boven