Kennisgeving ‘Projectbesluit en bouwvergunning Willy Sluiterstraat en Piet Mondriaanstraat’

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat hij – met toepassing van artikel 3.10 lid 1 Wro – een projectbesluit heeft genomen voor het oprichten van 150 appartementen en een halfverdiepte stallinggarage. Het projectbesluit, inclusief de bouwvergunning en de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 3 maart 2011 gedurende een periode van 6 weken ter inzage bij:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1;

  • Locatie Osdorpplein 1000;

  • Locatie Plein ’40-’45 nr. 1, allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur;

  • U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1004PBSTD-VG01

Met het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning wordt de realisatie van 150 appartementen en een halverdiepte stallinggarage mogelijk gemaakt.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het projectbesluit en de bouwvergunning bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht (Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam).

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht (Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam), treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 2 maart 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven