Kennisgeving ‘Besluit vaststelling hogere grenswaarden wet geluidhinder wegverkeer- en spoorweglawaai Willy Sluiterstraat en Piet Mondriaanstraat’

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge de Algemene wet bestuursrecht en de Wet Geluidhinder bekend dat hij bij besluit van 22 februari 2011 heeft besloten tot vaststelling van hogere grenswaarden voor de geluidsbelasting op de gevels van de appartementen aan de Willy Sluiterstraat en de Piet Mondriaanstraat.

Voor een overzicht van de vastgestelde hogere grenswaarden wordt verwezen naar bijlage A van het vaststellingsbesluit hogere grenswaarden van 22 februari 2011.

Het besluit tot het vaststellen van hogere grenswaarden Wet geluidhinder en het akoestische onderzoek liggen met ingang van 3 maart 2011 voor een periode van zes weken voor belanghebbenden ter inzage bij:

  • Locatie Pieter Calandlaan 1

  • Locatie Osdorpplein 1000

  • Locatie Plein '40-'45 nr. 1, allen geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur (telefoon 14020).

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit hogere grenswaarden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Tevens kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, bij de Voorzitter van die Afdeling een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Amsterdam, 2 maart 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven