Voornemen bestemmingsplan art. 3.1 Wet ruimtelijke ordening, locatie Gielenhofweg ong. te Egchel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas zijn voornemens om op grond van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan te herzien voor de volgende locatie:

  • Gielenhofweg, ongenummerd (ten oosten van nr. 39)  te Egchel voor de realisatie van 1 woning.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende bescheiden liggen met ingang van donderdag 24 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage tijdens openingstijden van het gemeentehuis.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘digitale ruimtelijke plannen’ → ‘in procedure zijnde ruimtelijke plannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0015.

Gedurende deze genoemde termijn kan een ieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de Raad van gemeente Peel en Maas, Postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de gestelde termijn een afspraak maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Omgevingsontwikkeling, behandelend ambtenaar dhr. C. Flier, telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag op het nummer 077-306 66 66

Panningen, 23 februari 2011

Naar boven