Kennisgeving beschikking ingevolge de Wet milieubeheer/Waterwet

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam (verder: ‘het bevoegd gezag’) maakt hierbij mede namens de minister van Ministerie van Infrastructuur en Milieu bekend dat een beschikking ingevolge de Wet milieubeheer (Wm) en een beschikking ingevolge de Waterwet ter inzage zijn gelegd.

Betreft

Het betreft een op- en overslag bedrijf met als hoofdactiviteit het op- en overslaan, het sorteren en bewerken van van buiten de inrichting afkomstige afvalstoffen op het adres Aziëhavenweg 18 te Amsterdam onder de naam Sita Recycling Services West B.V.

Aangevraagde beschikkingen

Een vergunning ingevolge art. 8.1 lid 1 van de Wet milieubeheer voor het veranderen en in werking hebben van de inrichting of het veranderen van de werking ervan (behandelnummer

OPR-2011-000004).

Een vergunning ingevolge de Waterwet voor het lozen van afvalwater op de Aziëhaven (kenmerk WSW 2006/4366).

De ontwerpbeschikkingen en andere relevante gegevens liggen ter inzage van 10 februari 2011 tot 24 maart 2011

  • bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Cruquiusweg 5;

  • bij Waternet, Spaklerweg 16 Amsterdam;

  • bij Rijkswaterstaat Noord-Holland, Toekanweg 7 Haarlem.

Voor inzage bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht moet ten minste twee dagen van tevoren een afspraak worden gemaakt via het hieronder vermelde telefoonnummer.

Bezwaren/bedenkingen

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerpbeschikkingen ter inzage zijn gelegd kan iedereen schriftelijk bedenkingen ertegen inbrengen. Brieven moeten worden gericht aan Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam dan wel aan de minister van Ministerie van Infrastructuur en Milieu, maar worden gestuurd aan de directeur van de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Postbus 922, 1000 AX Amsterdam, die belast is met de administratieve coördinatie van de vergunningsaanvragen. Wie schriftelijk bedenkingen inbrengt en niet wil dat zijn of haar persoonlijke gegevens bekend worden gemaakt, moet dat tegelijkertijd, maar in een afzonderlijke brief laten weten. Wie dat uitdrukkelijk wenst, kan zijn of haar bedenkingen uiterlijk binnen zes weken mondeling naar voren brengen. Deze wens moet uiterlijk binnen twee weken kenbaar worden gemaakt via het hieronder vermelde telefoonnummer. De aanvrager wordt in de gelegenheid gesteld hierbij aanwezig te zijn. Alleen wie tijdig bedenkingen heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit kan later beroep instellen bij de Raad van State, tenzij men aantoont daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest.

Informatie

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij de Dienst Milieu en Bouwtoezicht, via telefoonnummer (020) 254 3600.

Amsterdam, 9 februari 2011

Naar boven