Ontwerpbestemmingsplan Verblijfsaccommodatie Luiten Ambachtstraat 28

Het college van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat met ingang van 23 december 2011 het ontwerpbestemmingsplan Verblijfsaccommodatie Luiten Ambachtstraat 28 (NL.IMRO.0779.RDBPverblijfacla28-on01) ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een verblijfsrecreatieve acommodatie in de vorm van een seizoenscamping met maximaal 25 standplaatsen voor kampeermiddelen en 6 vakantie appartementen inclusief bijbehorende voorzieningen, op het voormalige agrarische bedrijf aan de Luiten Ambachtstraat 28 te Raamsdonk.

Ligging plangebied

Het plangebied omvat de huiskavel Luiten Ambachtstraat 28. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de Luiten Ambachtstraat, aan de zuidzijde door het Halve Zolenpad, aan de westzijde door het Koppelkanaal en aan de oostzijde door de perceel Luiten Ambachtstraat 30 en achterliggende agrarische gronden.

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan, de bijbehorende stukken en het eindverslag van de inspraakprocedure en het vooroverleg gedurende zes weken met ingang van vrijdag 23 december 2011 tot en met 2 februari 2012 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl → inwoner → actueel → bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met mw. A.P.G den Tenter, tel. 0162-579 593.

Het college van burgemeester en wethouders, 22 december 2011

Naar boven