Vaststellen projectbesluit en verlenen bouwvergunning Heiligland 32

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 3.10 en 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een projectbesluit is vastgesteld en een bouwvergunning is verleend ten behoeve van het toevoegen van één extra woning in het pand Heiligland 32.

Het daarop betrekking hebbende besluit en de bijbehorende stukken liggen voor belanghebbenden gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 15 december 2011 tot donderdag 26 januari 2012 bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.

De openingstijden zijn op maandag van 13.00–16.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00–16.30 uur en op donderdagavond van 18.30–20.00 uur. Daarnaast kunt u het projectbesluit langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl (Loket/Bouwen en Wonen/Bestemmingsplannen ter inzage/link naar ruimtelijkeplannen.nl) of via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de vermelding: NL.IMRO.0361.PB20101201-0301).

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gemotiveerd een beroepschrift indienen bij de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop de besluiten ter inzage zijn gelegd. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de besluiten niet op. Hierdoor treden de besluiten in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG Alkmaar.

Naar boven