Vastgesteld uitwerkingsplan Bolwerk-Oost, 3e herziening (BP0064U01H03)

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het uitwerkingsplan Bolwerk-Oost, 3e herziening (Westpolder/Bolwerk) (BP0064U01H03) gewijzigd is vastgesteld op 6 december 2011. De wijzigingen zijn van administratieve en technische aard.

Beschrijving

Het plangebied is gelegen aan de Bastille in Berkel en Rodenrijs. Voor enkele nog te verkopen kavels heeft bij de nadere uitwerking op enkele punten een bijstelling plaatsgevonden. Het betreft hierbij de positie van de op te richten woningen en enkele bouwbepalingen. De hoofdopzet is ten opzichte van het eerdere uitwerkingsplan niet gewijzigd.

Inzage

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 15 december 2011 tot en met donderdag 26 januari 2012 inzien via de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen).

U kunt de stukken ook inzien in het Servicepunt Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. Openingstijden: op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur, op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U dient:

  • tijdig bij het college een zienswijze naar voren te hebben gebracht óf het moet u redelijkerwijs niet te verwijten zijn dat u dat niet heeft gedaan;

  • het beroepschrift te voorzien van naam, adres en datum;

  • het bestreden besluit te omschrijven en daarvan een kopie mee te sturen;

  • de redenen van uw beroep te geven;

  • het beroepschrift te ondertekenen.

Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op vrijdag 16 december 2011. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 27 januari 2012. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het uitwerkingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven