Bestemmingsplan Locatie Witte School, Liempde

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 16 december 2011 tot en met donderdag 26 januari 2012 het door de gemeenteraad op 29 november 2011 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Locatie Witte School, Liempde ter inzage ligt.

Ten opzichte van het ontwerpplan is er een kleine wijziging aangebracht. Een strook grond grenzend aan het perceel Dorpstraat 13 krijgt de bestemming Wonen 1 in plaats van Wonen 4. Als gevolg hiervan is het bouwblok waarbinnen gebouwd moet worden met 1.20 meter verschoven.

Inzage

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook kunt u na een telefonische afspraak met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0411) 65 53 07, de papieren versie van het plan inzien.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan hebben ingediend en zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kunnen tot en met 26 januari 2012 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Verder kan iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht, gedurende bovenvermelde termijn, ook beroep instellen.

In werking

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Tegelijk met een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Boxtel, 15 december 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven