Omgevingsvergunning herbestemming de Roode Eenhoorn te Nieuwe Niedorp

Verleende Omgevingsvergunning voor het herbestemmen van de Roode Eenhoorn bestaande uit de renovatie van het voorhuis en de bouw van 8 appartementen, gemeenschappelijke ruimten en een bovenwoning op het perceel Dorpsstraat 173 te Nieuwe Niedorp

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken bekend dat zij op 6 december 2011 een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten:

  • activiteit bouwen;

  • activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • activiteit slopen;

  • activiteit handelen met gevolgen voor beschermde monumenten,

voor het herbestemmen van de Roode Eenhoorn bestaande uit de renovatie van het voorhuis en de bouw van 8 appartementen, gemeenschappelijke ruimten en een bovenwoning op het perceel Dorpsstraat 173 te Nieuwe Niedorp.

Voor het verlenen van de omgevingsvergunning is op 22 november 2011 besloten hogere waarde vast te stellen op grond van artikel 83, eerste en tweede lid, van de Wet geluidhinder.

De verleende omgevingsvergunning ligt met ingang van 19 december 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de bij de balie van Bouw- en woningtoezicht. Deze balie vindt u in het gemeentehuis, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp. Het besluit is ook digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ en de op gemeentelijke website onder ‘Actueel – Bekendmakingen – Omgevingsvergunningen ter inzage’.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit of kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Een beroepsschrift moet worden gericht aan Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG te Alkmaar. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.

De werking van het besluit wordt door het indienen van beroep niet geschorst. Indien tegen het besluit bij de rechter beroep is ingesteld, kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, postbus 251, 1800 BG te Alkmaar, op verzoek van de indiener van het beroepschrift, een voorlopige voorziening treffen, wanneer onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist. Bij het verzoek dient dan een afschrift van het beroepschrift te worden overgelegd. Voor de behandeling van zowel het beroep als een verzoek om een voorlopige voorziening wordt van de indiener griffierecht geheven.

Naar boven