Onherroepelijk bestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken bekend dat er gedurende de termijn van ter inzage legging geen beroep is ingesteld tegen het op 29 september 2011 door de gemeenteraad van Muiden vastgestelde bestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg, dat dit onherroepelijk is en ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening op 17 november 2011 in werking is getreden.

Met het bestemmingsplan wordt het juridisch mogelijk gemaakt om op het betreffende perceel een opslagschuur ten behoeve van de opslag van (bouw)materialen te realiseren als onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van de eigenaar/gebruiker. De schuur heeft een oppervlakte van 150 m2 (10 x 15 meter) en wordt uitgevoerd in één bouwlaag met een zadeldak en een bouwhoogte van circa 7,50 meter.

Het onherroepelijk bestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van de dag na publicatie worden ingezien bij de afdeling Gebieds – en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Burgemeester en wethouders van Muiden.

Naar boven