Bestemmingsplan Tichelersdyk 30a, Berltsum

Burgemeester en wethouders van Menameradiel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 17 november 2011 het bestemmingsplan Tichelersdyk 30a Berltsum heeft vastgesteld.

Het plan biedt een planologische basis voor de bouw van een woning op het perceel plaatselijk bekend Tichelersdyk 30a te Berltsum.

Het plan bestaat uit een plantoelichting, bijlagen, regels en een verbeelding.

De raad heeft het plan ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan Tichelersdyk 30a Berltsum ligt met ingang van maandag 12 december 2011 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 te Menaam.

De stukken zijn digitaal in te zien via de volgende link: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1908.BPBERTICHELERD30A-ON02

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift binnen de bovengenoemde termijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift moet worden ondertekend en dient tenminste te bevatten de naam en adres van de indiener, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn in samenhang met het beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Menaam, 9 december 2011

Burgemeester en wethouders van Menameradiel,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven