Ontwerp-omgevingsvergunning voor het plaatsen van een aanbouw op het perceel Rijnstraat 61 te Doornenburg

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat gelet op artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt:

Ontwerp-omgevingsvergunning voor het plaatsen van een aanbouw op het perceel Rijnstraat 61 te Doornenburg.

De ontwerp-omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteiten:

  • Bouw

  • RO (afwijken van de bestemming op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken wordt voor eenieder met ingang van donderdag 8 november 2011 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen→actueel →bekendmakingen→ontwerp-omgevingsvergunning Rijnstraat 61 Doornenburg;

  • Zowel de digitale als analoge ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage bij het Klanten Contact Centrum Lingewaard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klanten Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11;

  • De ontwerp-omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op Omgevingsvergunning Rijnstraat 61 Doornenburg).

Eenieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met de heer R.L. Noppen van de afdeling Dienstverlening telefoon (026) 32 60 418.

Bemmel, 7 december 2011

Naar boven