Ontwerpbestemmingsplan Marsum - It Aldlân 4

Burgemeester en wethouders van Menameradiel maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Marsum - It Aldlân 4’ en het ontwerpraadsbesluit ter vaststelling van dit bestemmingsplan met ingang van 12 december 2011, gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plan met identificatienummer NL.IMRO.1908.BPMSMALDLAN4-0101 kunt u inzien tijdens de openingstijden bij de centrale balie van het gemeentekantoor.

De stukken zijn tevens digitaal in te zien via de volgende link: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1908.BPMSMALDLAN4-0101.

De inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van een afscheidscentrum op en nabij het perceel plaatselijk bekend It Aldlân 4 te Marsum mogelijk.

Zienswijzen

Alvorens het plan vast te stellen wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpplan naar voren te brengen.

Reacties kunnen kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, Postbus 3, 9036 ZW Menaam of via het emailadres: gemeente@menameradiel.nl.

Tevens bestaat de mogelijkheid om binnen de termijn van zes weken mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Romte, telefoon (0518) 45 29 00.

Menaam, 9 december 2011

Burgemeester en wethouders van Menameradiel,

de secretaris,

J.K. IJkema.

De burgemeester,

G. van Delft-Jaasma.

Naar boven