Omgevingsvergunning ex art. 2.12, lid 1, onder 1, sub 3° Wabo voor het inrichten van een locatie voor een proefboring en het eventueel winnen van aardgas door TAQA

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • het inrichten van een locatie voor een proefboring en het eventueel winnen van aardgas door TAQA op gronden gelegen aan de westzijde van de Jisperweg aan de zuidzijde van de Zuidersloot te Westbeemster.

Tegen dit besluit kunnen direct-belanghebbenden met ingang van 2 november 2011 gedurende een termijn van 6 weken beroep indienen bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Op de bij deze bekendmaking behorende verbeelding staat het desbetreffende gebied aangegeven. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente (www.beemster.net).

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot de sector Grondgebied van de gemeente Beemster via telefoonnummer (0299) 68 21 21.

Naar boven