Vastgesteld wijzigingsplan ‘Molenvaart 539 te Breezand’

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders.

Grondslag: artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

Onderwerp: vaststelling wijzigingsplan Molenvaart 539 te Breezand. Door dit wijzigingsplan is de oppervlakte van het bouwvlak op het perceel Molenvaart 539 vergroot tot 2 ha.

Terinzagelegging

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan van 1 december 2011 tot 13 januari 2012 inzien op het gemeentekantoor, De Verwachting 1 te Anna Paulowna, tijdens de openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak.

Gemeente Anna Paulowna:

De stukken zijn tot en met 31 december 2011 in te zien op www.annapaulowna.nl. Vanwege de gemeentelijke fusie naar Hollands Kroon, zijn de stukken op zondag 1 januari 2012 niet digitaal beschikbaar.

Gemeente Hollands Kroon:

Vanaf 2 januari 2012 zijn de stukken in te zien op www.hollandskroon.nl. Vanwege het feit dat de stukken op 1 januari niet digitaal beschikbaar zijn, schuift de termijn van de terinzagelegging één dag op.

Beroep

Op grond van het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening kunnen diegenen die kunnen aantonen niet in de gelegenheid te zijn geweest een zienswijzen in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Anna Paulowna, 30 november 2011

Burgemeester en wethouders van Anna Paulowna,

A.J. Pennink,

wnd. burgemeester.

M.H.A. Hazebroek,

secretaris.

Naar boven