Kennisgeving Lekdijk 172 Liesveld

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Lekdijk 172 te Langerak. Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke website www.liesveld.nl.

Het bestemmingsplan maakt het oprichten van een viertal woningen ter plaatse juridisch planologisch mogelijk. Het perceel zal deels worden bestemd als ‘Wonen’ en deels als ‘Agrarisch met Waarde’.

Het plan zal in het kader van de voorbereiding worden voorgelegd aan de wettelijke overlegpartners. Zij worden gedurende zes weken in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over ons voornemen. Volledigheidshalve wijzen wij u er op dat er op dit moment geen stukken ter inzage liggen en dat er geen gelegenheid wordt gegeven tot inspraak.

Te zijner tijd zal het ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Tijdens de periode van ter inzage ligging bestaat voor eenieder de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in Het Kontakt, de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Naar boven