Wijziging criteria beoordeling bedrijven en organisaties die beroepspraktijkvorming verzorgen in het middelbaar beroepsonderwijs, voor de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen

Het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven, dat in stand wordt gehouden door Stichting ECABO, stelt op grond van art. 7.2.10 van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs de criteria vast voor de beoordeling van bedrijven en organisaties, die beroepspraktijkvorming verzorgen in het middelbaar beroepsonderwijs, voor de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen.

Op 21 september 2011 heeft het bestuur van Stichting ECABO besloten de in voorgaande volzin bedoelde criteria te wijzigen. De gewijzigde criteria worden van kracht op 1 januari 2012 en treden in de plaats van de sinds 1 januari 2004 geldende criteria. De vanaf 1 januari 2012 geldende criteria zijn bekend gemaakt op www.ecabo.nl . Belangstellenden kunnen de criteria ook opvragen bij Stichting ECABO, postbus 1230, 3800 BE Amersfoort.

Stichting ECABO,

namens deze:

N.J. Bezemer,

voorzitter.

Naar boven