Kennisgeving Voorbereidingsbesluit Sloterdijk III en IV én Voorbereidingsbesluit Westpoort

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Voorbereidingsbesluit Sloterdijk III en IV

De gemeenteraad van Amsterdam heeft in zijn vergadering van 9 november 2011 besloten dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor een gebied dat ongeveer wordt begrensd door de gemeentegrens met Haarlemmerliede en Spaarnwoude aan de westzijde, aan de noordzijde door de grens van het bestemmingplangebied Amerikahaven e.o., aan de oostzijde door die van het bestemmingsplangebied Westhaven e.o. en aan de zuidzijde door de kruin van de hoogwaterkering nabij Daveren (besluitnummer 207/842).

Voorbereidingsbesluit Westpoort

Tevens heeft de gemeenteraad van Amsterdam in zijn vergadering van 9 november 2011 besloten dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor de bestemmingsplangebieden Petroleumhaven e.o., Westhaven e.o., Amerikahaven e.o. en Afrikahaven e.o. (besluitnummer 208/837).

Beide voorbereidingsbesluiten treden in werking met ingang van 24 november 2011 en gelden voor een periode van één jaar.

De voorbereidingsbesluiten liggen ter inzage met ingang van 24 november 2011 gedurende een termijn van zes weken op het volgende adres:

  • Het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk op www.centrum.amsterdam.nl.

De voorbereidingsbesluiten zijn digitaal raadpleegbaar via www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen

Tegen deze besluiten staat geen bezwaar of beroep open.

Amsterdam, 23 november 2011

Burgemeester en wethouders,

H. de Jong,

secretaris.

E.E. van der Laan,

burgemeester.

Naar boven