(Ongewijzigd) vastgesteld bestemmingsplan ‘’t Ekker te Budel-Schoot’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat de gemeenteraad in de openbare vergadering van dinsdag 15 november 2011 het bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘’t Ekker te Budel-Schoot’ met het bijbehorende raadsvoorstel en raadsbesluit liggen gedurende 6 weken ingaande op donderdag 24 november 2011 voor belanghebbenden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 in Budel. Tevens is het bestemmingsplan met het bijbehorende raadsvoorstel en raadsbesluit te raadplegen via de gemeentelijke website: www.cranendonck.nl en http://1706.ropubliceer.nl/. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van 18 woningen aan de Grootschoterweg 38−46 te Budel-Schoot.

Behorende bij het bestemmingsplan is het besluit van burgemeester en wethouders van Cranendonck om ingevolge artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere geluidwaarden vast te stellen vanwege verkeerslawaai ten behoeve van de realisering van de woningen aan de Grootschoterweg 38–46 te Budel-Schoot. De reden daarvan is dat de voorkeursgeluidgrenswaarde van 48 dB wordt overschreden. Maatregelen zoals verlaging van intensiteiten, verandering van verharding en maatregelen als wallen en schermen zijn stedenbouwkundig, verkeerstechnisch en financieel niet haalbaar en akoestisch niet doelmatig. Het besluit ligt tezamen met de stukken van het bestemmingsplan ter inzage.

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage kan gedurende deze termijn beroep worden ingediend door belanghebbenden. Het beroep schorst de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient u als belanghebbende een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij bovengenoemd orgaan. Indien dit verzoek binnen de termijn van zes weken is ingediend, treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven