Ontwerpprojectbesluit voor het oprichten van een ligboxenstal aan de Bredyk 2 te Stiens

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een ontwerpprojectbesluit, inclusief ontwerpbouwvergunning voor het oprichten van een ligboxenstal aan de Bredyk 2 te Stiens ter inzage ligt. De gewenste ligboxenstal is in strijd met het bestemmingsplan, omdat de maximaal toegestane oppervlakte wordt overschreden. Medewerking kan worden verleend middels de procedure van het projectbesluit. Burgemeester en wethouders zijn van plan het projectbesluit vast te stellen.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 23 november 2011, gedurende een termijn van zes weken (vanaf 23 november 2011tot 4 januari 2011) ter inzage op het gemeentehuis aan de Ljipstrjitte 1 te Stiens.

Daarnaast is het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via onze website www.leeuwarderadeel.nl (bekendmakingen→ruimtelijke ordening) en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tot en met 3 januari 2011kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Leeuwarderadeel.

Of stuur uw zienswijze op naar m.vanvugt@leeuwarderadeel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpprojectbesluit voor het oprichten van een ligboxenstal aan de Bredyk 2 te Stiens.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, moet u telefonisch een afspraak maken met de sector Grondgebied: telefoonnummer 058-257 6670. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het projectbesluit.

21 november 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leeuwarderadeel,

J.R.A. Boertjens,

burgemeester.

H. Siegersma,

secretaris.

Naar boven