Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan ‘P&R terrein Hoofdgracht’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Naarden maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat in de vergadering van 28 september 2011 de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘P&R terrein Hoofdgracht’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan betreft een ontwikkelingsplan. Het plangebied is gelegen langs de Rijksweg A1 tussen afrit 6 ‘industrieterrein Gooimeer’ en de Hoofdgracht.

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 17 november 2011 voor een periode van zes weken (dus tot en met 29 december 2011) voor een ieder ter inzage.

Binnen de genoemde termijn is het vastgestelde bestemmingsplan ‘P&R terrein Hoofdgracht’ en vaststellingsbesluit beschikbaar gesteld op www.naarden.nl onder ‘ondernemen’, ‘bestemmingsplannen’, ‘P&R terrein Hoofdgracht’.

Tevens kan het vastgestelde bestemmingsplan ‘P&R terrein Hoofdgracht’ worden ingezien (digitaal en op papier), tijdens openingstijden (dagelijks van 08:30 tot 12.30), in het stadskantoor, bij de centrale publieksbalie, Raadhuisstraat 2 te Naarden.

Indienen beroep

Binnen de gestelde termijn van zes weken (17 november tot en met 29 december 2011) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan binnen de gestelde termijn een ieder bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep instellen tegen de gemaakte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State op het voornoemde adres.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift tevens een verzoek is ingediend om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de centrale balie bereikbaar op het telefoonnummer 035-6957811 of 14 035 (dit laatste nummer zonder 035 of 69 ervoor).

Naar boven