Ontwerpbestemmingsplan ‘Heukelumseweg A703’ te Asperen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Heukelumseweg A703’ te Asperen, zoals bedoeld in de Inspraakverordening Lingewaal 2005.

Toelichting

Voor het kadastrale perceel Herwijnen, sektie A nummer 703 is een verzoek ingediend voor de bouw van een woning. Deze ontwikkeling is binnen het geldende bestemmingsplan ‘De Eng II’ niet mogelijk aangezien het perceel de bestemming ‘Agrarische doeleinden’ heeft. Om de ontwikkeling toch mogelijk te maken, wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Ter inzage

Vanaf november 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Heukelumseweg A703’ te Asperen gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis tijdens openingstijden. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000. Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kennisnemen van het voorontwerpbestemmingsplan.

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een inspraakreactie indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen.

Naar boven