Bestemmingsplan Nijkerkerveen Deelplan 1a

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad van de Gemeente Nijkerk in haar vergadering van 29 september 2011, voortgezet op 3 oktober 2011 heeft besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Nijkerkerveen Deelplan 1a’ vast te stellen met inachtneming van de Lijst met aanpassingen.

Het bestemmingsplan voorziet in het planologisch mogelijk maken van circa 42 woningen en circa 6000 m2 ruimte voor bedrijven in Nijkerkerveen.

Het besluit om het ontwerpbestemmingsplan vast te stellen ligt met de hierbij behorende stukken met ingang van 17 november tot en met 28 december 2011 ter inzage in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk. De openingstijden van de Publiekswinkel zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en daarnaast ook op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Het besluit en bijbehorende stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via de link www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.nijkerk.eu (Woon- en leefomgeving, Bestemmingsplannen, Bestemmingsplannen in procedure).

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend dan wel redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen.

Op het besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat een belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. In het beroepschrift moet worden vermeld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Diegene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven