Vastgestelde planwijziging Korteraar 2008 (wijzigingsgebied 1)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 1 november 2011 het wijzigingsplan Korteraar 2008 (wijzigingsgebied 1), hebben vastgesteld voor het perceel:

  • Voor het Wijzigingsgebied 1, plaatselijk bekend als Korteraarseweg 88−110 (tegenover) in Ter Aar wordt de bestemming gewijzigd van ‘Agrarisch − Landschappelijke waarden’ naar ‘Wonen’, ‘Tuin’, ‘Water’, en ‘Groen’. Deze aanpassing dient om de bouw van maximaal 11 grondgebonden woningen mogelijk te maken.

Het plan is ten opzichte van het ontwerpplan met wijzigingen vastgesteld. De wijzigingen betreffen onder andere de lengte van de kavelsloten en een verkleining van de bouwblokken.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 17 november 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 in Nieuwveen. Voor adresgegevens en openingstijden zie www.nieuwkoop.nl. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente. De op het plan betrekking hebbende stukken kunt u hier downloaden.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden de kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven