Ontwerpbestemmingsplan ‘Weereweg 55, Lutjewinkel’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Niedorp maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Weereweg 55, Lutjewinkel’.

Dit bestemmingsplan betreft het verruimen van de woonbestemming ten behoeve van de realisatie van 9 woningen. Op basis van het huidige bestemmingsplan zijn slechts 4 woningen toegestaan.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan, dat bestaat uit de toelichting, de planregels en de verbeelding (plankaart), met ingang van 21 november 2011 gedurende 6 weken inzien bij de balie van bouw- en woningtoezicht op het gemeentehuis, De Meet 1 te Nieuwe Niedorp. De balie is op werkdagen geopend van 09.00–12.00 uur en op afspraak.

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn/haar gemotiveerde zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad (Postbus 6, 1733 ZG Nieuwe Niedorp). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw F. de Water op doorkiesnummer 0226-412469. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tijdens bovengenoemde termijn kunnen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Sinds 1 januari 2010 heeft de gemeente de plicht om ruimtelijke plannen digitaal en uitwisselbaar te maken en om de digitale ruimtelijke plannen aan te bieden aan een digitale landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Ook dit plan is in te zien via ruimtelijkeplannen.nl. of de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0412.BPWeereweg55-ow01

Naar boven