Vastgesteld Bestemmingsplan Buitengebied 2009, 4e wijziging Slichtenhorsterweg 57

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk bij hun besluit van 1 november 2011 het bestemmingsplan Buitengebied 2009, 4e wijziging Slichtenhorsterweg 57 hebben vastgesteld. Tegen dit wijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk ligt met het vastgestelde wijzigingsplan met ingang van 10 november 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de publiekswinkel in het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan gedurende deze periode alleen schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de ter inzage legging van het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze in te dienen.

Gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift kan er een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend worden bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een vergroting van het bouwperceel Slichtenhorsterweg 57 te Nijkerk, waardoor de realisatie van een werktuigenberging mogelijk wordt gemaakt.

Het wijzigingsplan is digitaal beschikbaar op www.nijkerk.eu onder het submenu Woon- en Leefomgeving – bestemmingsplannen – bestemmingsplannen in procedure. Het is ook in papieren versie te bestellen bij de afdeling MRO. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht op basis van de legesverordening 2011.

Naar boven