Openbare bekendmaking vaststelling Herziening exploitatieplan projectvestiging Glastuinbouw Siberië 2011

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikelen 6.14 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, dat de gemeenteraad in de vergadering van 18 oktober 2011 het herziene exploitatieplan Siberië 2011 gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerpexploitatieplan betreffen aanpassing van de plangrens met enkele percelen die niet meer ontwikkeld hoeven te worden als natuurcompensatie omdat dit reeds gerealiseerd was. Daarnaast zijn er enkele tekstuele onjuistheden aangepast. Ook is het zienswijzenverslag toegevoegd.

Het gewijzigd vastgestelde exploitatieplan ligt vanaf 10 november 2011 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis van Peel en Maas, uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via (077) 306 6666. U kunt het vastgestelde exploitatieplan ook via het internet inzien, via www.peelenmaas.nl, vervolgens onder → plannen en projecten → Maasbree → glastuinbouw Siberië.

Degene die een zienswijze tegen het ontwerpexploitatieplan hebben ingediend, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor zo ver de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp plan kan iedere belanghebbende hiertegen binnen genoemde termijn schriftelijk beroep instellen bij genoemde Afdeling. Het indienen van een beroep schorst de werking van het vaststellingsbesluit niet. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit en daarmee het exploitatieplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

Peel en Maas, 9 november 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas,

de secretaris.

De burgemeester.

Naar boven