Besluit milieu effect rapportage de Egge 7, Zuidwolde

Kennisgeving besluit op aanmeldingsnotitie Besluit milieu effect rapportage

Burgemeester en wethouders van De Wolden hebben op 30 september 2010 een aanmeldingsnotitie, in de vorm van een aanvraag om milieuvergunning, ontvangen van Maatschap Veerman. Een aanvraag voor uitbreiding en wijziging van de inrichting op het perceel de Egge 7 in Zuidwolde. Aan de hand van de ingeleverde gegevens is besloten dat bij de aanvraag om de milieuvergunning geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 10 november tot en met 22 december 2011 ter inzage bij de afdeling VROM tijdens de openingsuren van het gemeentehuis in Zuidwolde (woensdagavond uitsluitend op afspraak).

Bezwaar en voorlopige voorziening

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep open staat. Tegen dit besluit kan uitsluitend de initiatiefnemer (inrichtinghouder) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Andere belanghebbenden kunnen hun zienswijze inbrengen tijdens de milieuvergunningprocedure.

Zuidwolde, 9 november 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven