Projectbesluitprocedure voor het oprichten van een woongebouw

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Oost (Amsterdam) maakt bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluitprocedure wordt doorlopen voor het oprichten van een woongebouw met 30 woningen, met winkelruimte horecaruimte op de begane grond in Polderweggebied West op de locatie bekend als Blok 7, kadastraal bekend: gemeente Amsterdam, ASD19 W 8608 G 0000.

Het ontwerpprojectbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken, de ontwerpreguliere bouwvergunning en het ontwerpbesluit hogere geluidswaarde met bijbehorende stukken liggen vanaf 3 november 2011 tot en met 14 december 2011 ter inzage in het Stadsdeelhuis van Stadsdeel Oost.

Tegen het voornemen tot medewerking aan dit projectbesluit kan gedurende genoemde termijn door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij stadsdeel Oost, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. De stukken kunt u ook inzien op www.oost.amsterdam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, team WABO tel. 020-25 35362.

Naar boven