Vastgesteld bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte woning Baarloseweg te Helden

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 18 oktober 2011 het bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte woning HE-048 Baarloseweg Helden’ heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Baarloseweg te Helden, kadastraal bekend gemeente Helden, sectie W, nummer 61. Het bestemmingsplan maakt de bouw van een Ruimte voor Ruimte woning mogelijk.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken inzien van 3 november tot en met 14 december 2011.

  • Het bestemmingsplan is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl → ‘leven en werken’ → ruimtelijke ordening’. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0028-VG01;

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Beroepstermijn

De beroepstermijn loop van 3 november tot en met 14 december 2011.

Beroep instellen

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Panningen, 2 november 2011

Naar boven